BabyDeken Haken - Standaard Video Tutorial

 

Leer Hoe Te Maken Van Een Deken Voor Baby's / Gratis Haak Patroon




Een handgemaakte deken is een speciaal geschenk voor elke baby. En niets beters te doen u haak. U kunt doen om weg te geven op een baby shower of voor je eigen baby met behulp van een van deze methoden. Deze video is meer een standaard kanaal Crea-Kriek.




Sommige haak deken tips voordat u begint:


1 - Het bepalen van een grootte. Baby dekens zijn er in verschillende maten. Voordat u begint, moet u beslissen welke maat van de deken zal doen. Hier zijn een aantal gemeenschappelijke maatregelen voor dekbedden voor baby's en peuters. Het kleinere formaat is perfect ter dekking van een pasgeborene; Kies een groter formaat als u de deken langer gebruik wilt maken.

2 - Kies uw lijn. Er zijn verschillende soorten lijnen. Bent u zullen beginner makkelijker om te werken met een eenvoudige lijn. De lijnen zijn gedeeld door het gewicht of de dikte. De dikte van de lijn zal bepalen hoe groot uw punten ook zal zijn, wat het uiterlijk van het voltooide werk en wat de naald maat je wilt gebruiken. Zal ook bepalen hoelang u neem uw werk te voltooien. Hier ziet u het gewicht of de dikte van de lijn geschreven op het etiket, ze gaan van 0-6-inkomen. Hier zijn sommige aanbevolen grootte voor een deken van de baby.

2.1-super schone: goed voor gevoelige werk, quilts met werkte punten.
2.2-fin: goed voor lichte dekens of zelfs leuk.
2.3-take: goed voor warme kleren of zelfs dekens niet te zwaar.
2.4-medium: een beetje zwaar, maar zeer gemakkelijk om mee te werken.





3 - Kies uw naald. Er zijn verschillende maten van breinaalden. De maten komen uitgedrukt door getallen, of in millimeters.
3.1-Super dunne – 0,6 mm
3.2-Dun-1.0 mm
3.3-Neem-1.25 mm
3.4-Gemiddeld-1,75 mm






    Na deze zeer belangrijke tips we gonna de standaard van onze haak baby:








    Nenhum comentário:
    Write comentários

    Reclame