Oma Vierkante Haken - Gratis Stap Voor Stap

 

Haak Plein, Leren Om Te Maken Deze Deken Stap Voor Stap.





Oma-vierkanten zijn eenvoudige maar veelzijdige haak patronen die kunnen worden gemaakt zo klein of groot als u wilt. Ik heb enkele vrienden, bijvoorbeeld, die graag deze sjabloon zelf, in grotere maten voor volwassenen, ze ziet er geweldig uit ook!  Meestal beheerst u de techniek met de praktijk, als u slechts twee punten die zullen worden onderwezen net onder in de video-tutorial, het is zeer eenvoudig te maken deze deken nodig.






Kan worden gedaan op verschillende manieren, aangezien het begint in het midden van de deken, of u kunt ook verschillende pleinen en doe dan mee met elkaar tot de gewenste grootte. We kunnen ook bestaan uit diverse kleuren, verschillende formaten, een goed idee zou zijn om dit plein mengen met andere typen dat u al weet te doen, waardoor je steeds bepaalde deken. kan worden ook andere soort lijn van uw voorkeur, dus shed kan worden gemaakt en matten of enig ander onderdeel dat kunt uitvoeren gebruikt. Zo krijgen tot het punt, laten we laten onze deken? Volg de onderstaande video tutorial haak en leren hoe te maken van dit haken.






Houd uw bezoek aan onze website, wij hebben vele anderen haak en steken patronen voor u om te leren! Delen met je vrienden en verspreiden van de haak voor iedereen. Tot de volgende.





Nenhum comentário:
Write comentários

Reclame